17/4/14

Τα αγόρια της διπλανής πόρτας – That awkward moment

Υπόθεση: Κάθε σχέση καταλήγει στην καθοριστική ερώτηση “Και τώρα;”. Οι τρεις κολλητοί φίλοι Τζέισον (Ζακ Έφρον), Ντάνιελ (Μάιλς Τέλερ) και Μάικι (Μάικλ Τζόρνταν) έχουν συμφωνήσει ότι δεν θα κάνουν σοβαρή σχέση. Παρόλ’ αυτά, και οι τρεις τους γνωρίζουν κοπέλες που τους γοητεύουν. Όταν όμως καλούνται να παραδεχτούν τη σχέση τους και να δεσμευτούν, τα πράγματα δυσκολεύουν…! Οι επιλογές είναι δύο: είτε η σχέση να πάει σοβαρά, είτε να μην πάει…καθόλου!
 ΚριτικήΗ ταινία απευθύνεται σε ιδιαίτερο κοινό, εφηβικής ηλικίας και η υπόθεση επικεντρώνεται στην αναποφασιστικότητα που διακρίνει ορισμένους νέους ανθρώπους, όταν πρόκειται να πάρουν σοβαρές αποφάσεις πάνω στις σχέσεις τους και ειδικά
σε εκείνο το σημείο, όπου οι υψηλές προσδοκίες και η αφοσίωση των γυναικών έρχονται σε σύγκρουση με τις προθέσεις των χαλαρών ανδρών.
Προσφέρεται ως κωμωδία, αλλά μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορούν να γελάνε τα αμερικανάκια με τέτοιες ταινίες και ερμηνείες. Προσωπικά δεν γέλασα καθόλου μ’ αυτή την ταινία και μπορώ να σας εξομολογηθώ ότι μου αρέσει η τηλεοπτική σειρά Friends με την Τζένιφερ Άνιστον και την παρέα της. Όταν την πετυχαίνω (διότι κάπου προβάλλεται, αλλά δεν θυμάμαι πού) σταματάω το ζάπινγκ για να χαζέψω λίγη ώρα και να διασκεδάσω. Αμαρτία; Δεν ξέρω… αλλά εξομολογουμένη παύει να είναι (λένε).
Σκηνοθεσία: Τομ Γκόρμικαν
Με τους: Ζακ Έφρον, Ίμογκεν Πουτς, Μάιλς Τέλερ, Άντισον Τίμλερ, Μάικλ Τζόρνταν, Τζέσικα Λούκας, Λόλα Γκλαουντίνι
Προβάλλεται από 17/4/2014
(Κριτική μου στο myFilm)