Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Sex Tape Μια τρελή βραδιά - Sex tape

Υπόθεση: Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay (Jason Segel) και η Annie (Cameron Diaz) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.
Κριτική: Πιο χαζή δεν γίνεται.
Ειδικά στο πρώτο μέρος, που όλα περιστρέφονται γύρω από τους γλουτούς της Κάμερον Ντίαζ και του Τζέισον Σίγκελ. Στο δεύτερο μέρος που μπαίνουν και άλλοι παράγοντες στη δυστυχία του ζεύγους, που προσπάθησε να βρει την ευτυχία του βιντεοσκοπώντας μια τρίωρης διάρκειας ερωτική τους… συνάντηση, η ταινία κάπως απογειώνεται, έχεις μερικές στιγμές αβίαστου γέλιου, αλλά στιγμές.
Ηθικό δίδαγμα ένα: Μην προσπαθήσετε να κάνετε τα ίδια εάν η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση.
Ηθικό δίδαγμα δύο: Εάν θέλετε να κάνετε τα ίδια, μη χρησιμοποιείτε smart phones, iPad και tablets. To σύστημα touch screen είναι πολύ ευαίσθητο. Να προτιμήσετε το γύρισμα με παραδοσιακές κάμερες video με κουμπάκια start, stop και pause.
Ηθικό δίδαγμα τρία: Υπάρχουν σκυλιά που γνωρίζουν και άλλες γλώσσες εκτός αυτής που μιλάτε με τα πιθανά «κάτω» και «πιάσε».
Ηθικό δίδαγμα τέσσερα: Δεν αρκούν συμμετρικοί γλουτοί και κορμιά για να πετύχει μια ταινία. 
Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν
Με τους: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Λόου, Ρομπ Κόρντραϊ, Έλι Κέμπερ
Προβάλλεται από 21/8/2014
(Κριτική μου στο myFilm)