22.10.15

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 (3D) - Hotel Transylvania 2

Υπόθεση: Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα… Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς , που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Εν τω μεταξύ ο Δρακουλοπαππούς, δράττει την ευκαιρία για να ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα θα κριθούν στο μεγάλο πάρτυ για τα 5α γενέθλια του Ντένις, όπου όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ξεχασμένος προπάππους και συντηρητικός δράκουλας Βλαντ, πατέρας του Δράκουλα.
Κριτική: Θα προτιμούσα να άκουγα, τουλάχιστον, τις φωνές του Στιβ Μπουσέμι, του Μελ Μπρουκς και του Άνταμ Σάντλερ και ας μη φορούσα τα γυαλιά για το τρισδιάστατο. Αμαρτία εξομολογουμένη…
Η προσπάθεια για εξανθρωπισμό των τεράτων είναι πραγματικό «εύρημα» για την ταινία, στην οποία γίνονται διασκεδαστικές και σατιρικές αναφορές σε ταινίες του είδους. 
Οι μικροί θα διασκεδάσουν, με την απομυθοποίηση του Δράκουλα, που εμφανίζεται ως παππούς πλέον και οι μεγάλοι, ίσως χαμογελάσουν με τις αναφορές και μερικές ατάκες.

Σκηνοθεσία: Γκέντι Ταρτακόφσκι
Προβάλλεται από 22/10/15