17/2/16

Deadpool

Είδος: Φαντασίας / Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Τιμ Μίλερ
Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακάριν, Τζίνα Καράνο, Τι Τζέι Μίλερ
Υπόθεση: Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του (Διανομή: Odeon)
Κριτική: Η ταινία απευθύνεται στους ώριμους φίλους των Marvel Comics και στους φίλους του κινηματογραφικού είδους, οι οποίοι θα διασκεδάσουν περισσότερο από τις αναφορές που γίνονται για άλλες ταινίες, παρά από τη δράση, τα εντυπωσιακά εφέ και τις περιπέτειες αυτού του αντισυμβατικού ήρωα, που σατιρίζει όλους τους προηγούμενους ήρωες των Marvel Comics χρησιμοποιώντας απαράδεκτη χυδαία γλώσσα και εξωφρενικά σκληρή βία.
Πρόκειται για έναν τύπο, που δέχθηκε να γίνει αποδέκτης πειράματος επειδή ήταν ετοιμοθάνατος και ενώ επέζησε παραμορφώθηκε και έγινε άτρωτος. Να επαναλάβω; Κυνισμός, σκληρή βία, χυδαία γλώσσα και αναφορές σε υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις από το χώρο της showbiz. 
Μπορεί να διασκεδάσετε, χωρίς όμως να συνοδεύετε μικρά παιδιά.
Προβάλλεται: 18/2/16