15/9/16

Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς – Bridget Jone’ s baby

Είδος: Κωμωδία, Αισθηματική
Σκηνοθεσία: Σάρον Μαγκουάιρ
Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Έμα Τόμσον, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Σίλια Ίμρι 
Προβάλλεται από 15/9/2016
Σύνοψη: Η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, γνωρίζεται με τον Τζακ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως ίσως αυτός να είναι ο ιδανικός άντρας, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ (Διανομή: U.I.P.)
Κριτική: Οι περιπέτειες της Μπρίτζετ Τζόουνς συνεχίζονται. Αυτή τη φορά με την εγκυμοσύνη της, με δυο υποψήφιους μπαμπάδες και ενώ έχει συμπληρώσει τα 43 της. 
Η Ρενέ Ζελβέγκερ (που πρόσφατα την είδαμε ως τραγική μάνα στο «Συνήγορος υπεράσπισης») συνεχίζει -με κάποια κούραση πλέον- το ρόλο της κοπέλας που συνεχώς ψάχνεται και ψάχνει να βρει κάτι το διαφορετικό και ενδιαφέρον, χωρίς πάντως να ξεχνάει την πρώτη της σχέση.
Η κομεντί καλά κρατεί και οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ο νέος άντρας που μπαίνει στη ζωή της, ύστερα από τυχαία συνάντηση σε φεστιβάλ τύπου Γούντστοκ (καμία σχέση) είναι ο αυθόρμητος και έξω καρδιά Τζακ που τον υποδύεται ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ενώ μετά τη κηδεία του Ντάνιελ (τον υποδυόταν ο Χιου Γκραντ στην πρώτη ταινία) εμφανίζεται ο συντηρητικός και αυτοελεγχόμενος Μαρκ (τον υποδύεται πάλι ο Κόλιν Φερθ). 
Οι δυο άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο θέμα της εγκυμοσύνης της, μέχρι να γίνει φυσικά το τεστ DNA. Μέχρι τότε, εμείς θα έχουμε κάποια αγωνία και τίποτα περισσότερο. Α, υπάρχει και η Έμα Τόμσον, ως μαιευτήρ-γυναικολόγος Δρ Ρόουλινγκς με το βιτριολικό της χιούμορ, που μας χαρίζει κάποια χαμόγελα.
(Κριτική μου για το myfilm.gr)