23/3/17

Power Rangers

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά, σε μια εξαιρετική απόδοση από τον Ντιν Ισραλάιτ, που πέτυχε να παραμείνει πιστός στο πνεύμα της και πιστεύω ότι ικανοποιεί τους fan της.
Πέντε παιδιά με διαφορετικούς χαρακτήρες, προσπαθούν να τα βρουν με τους εαυτούς τους -όπως όλοι οι έφηβοι- και ύστερα με τους υπόλοιπους σε μια προσπάθεια να σώσουν την πόλη τους, το Έιντζελ Γκρόουβ και τον κόσμο ολόκληρο, αφού μετατραπούν σε Power Rangers. 

Η ταινία δείχνει το ξεκίνημα των χαρακτήρων της σειράς και διακρίνεται για τη δράση και φυσικά όπως όλες οι περιπέτειες που βασίζονται σε κόμικ διαθέτει όλα τα εφέ που συμβάλλουν στην μετάλλαξη των παιδιών σε πραγματικούς υπερήρωες και στον αγώνα τους εναντίον των τεράτων.
Ο Ντακρ Μοντγκόμερι πρώην ποδοσφαιρικός θρύλος, υποδύεται αυτόν που θα εξελιχθεί σε παθιασμένος κόκκινος Ranger. Η Ναόμι Σκοτ υποδύεται την Κίμπερλι, που από βασίλισσα στο γυμνάσιο και λιγότερο παθιασμένη μετατρέπεται σε ροζ Ranger μια επαναστάτρια χωρίς αιτία που συμπεριφέρεται ακραία. Ο Ρ. Τζέι Σάιλερ, υποδύεται τον λιγότερο κοινωνικό, τον κλειστό και σοβαρό Μπίλι, που θα γίνει ο μπλε Ranger, ο ευφυής της παρέας. Η Μπέκι Τζι υποδύεται την Τρίνι την κίτρινη Ranger, που φαίνεται μυστηριώδης και μοναχική, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι αυτοί που αγαπούν το κίτρινο ζουν στο δικό τους κόσμο. Και τέλος, ο Λούντι Λιν, ως Ζακ ο μαύρος Ranger ατίθασος και υπεροπτικός, σκληρός και απλησίαστος. Χρώματα και χαρακτήρες σε σύμπνοια και αυτό όχι τυχαία. (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO 
Προβάλλεται από 23/3/17
Είδος: Φαντασίας / Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Ντιν Ισραλάιτ
Παίζουν: Ντακρ Μοντγκόμερι, Ναόμι Σκοτ, Ρ. Τζέι Σάιλερ, Μπέκι Τζι, Λούντι Λιν, Μπράιαν Κράνστον, Ελίζαμπεθ Μπανκς
Σύνοψη: Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.
Διανομή: Odeon
Trailer:  http://bit.ly/2l76rzS