6/4/17

Αδίστακτοι - Braqueurs

Μια ταινία από τον κόσμο των συμμοριών στο Παρίσι, πιο ανθρωποκεντρική από τις συνηθισμένες, η οποία θίγει θέματα όπως η προδοσία, η αφοσίωση, η πίστη στις  οικογενειακές αξίες και η συνεχής αλλαγή των ισορροπιών στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων του υποκόσμου.
Ο σκηνοθέτης Ζιλιέν Λεκλέρκ, δίνει έμφαση στην ανθρώπινη πλευρά των ηρώων του και δεν παραπαίει σε ένα φαντασιακό ιλουστρέ σύμπαν. Σκηνοθετεί με νεύρο, αγωνία και ένταση τη ζωή των ληστών. Τους παρουσιάζει χωρίς πολυτέλειες και εστιάζει στο συνεχή φόβο τους, που τους αναγκάζει να ζουν στην απόλυτη απομόνωση, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Παράλληλα, δείχνει τις ανθρώπινες αδυναμίες τους, αναδεικνύει τα λάθη τους, που μπορεί να αποβούν μοιραία και παρακολουθεί τη ζωή τους ακόμα και μέσα από τις οικογενειακές σχέσεις τους.

Αξιόλογη περιπέτεια που διαθέτει συνεχή δράση και σενάριο γεμάτο ανατροπές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή μαζί με τις αρκετά καλές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, εκ των οποίων ο Σαμί Μπουατζιλά κερδίζει όλες τις εντυπώσεις στο ρόλο του επικεφαλής της ομάδας των ληστών (Κριτική μου στο myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 6/4/17
Είδος: Δραματική περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Ζιλιέν Λεκλέρκ
Παίζουν: Σαμί Μπουαζιλά, Γκιγιόμ Γκουί, Γιουσέφ Χατζντί, Καάρις
Σύνοψη: Ο Γιανί, ο Ερίκ, ο Νασέρ και ο Φρανκ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα ληστών σε ολόκληρη την περιφέρεια του Παρισιού. Ανάμεσα σε κάθε χτύπημα, ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να διαχειριστεί την οικογενειακή του ζωή, ακροβατώντας μεταξύ παράνοιας, απομόνωσης και ανησυχίας των συγγενών τους. 
Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ο αδερφός του Γιανί, ο Αμίν, θα κάνει ένα μεγάλο λάθος, που θα αναγκάσει την ομάδα να βρεθεί υπό την δούλεψη των «βαρόνων» ναρκωτικών της πόλης. Πλέον, η ομάδα δεν έχει να φέρει εις πέρας τις ληστείες τεθωρακισμένων στις οποίες πρωτοστατούσε στο παρελθόν, αλλά την αστραπιαία μεταφορά τόνων ηρωίνης. Σύντομα, ληστές και έμποροι ναρκωτικών θα βρεθούν αντιμέτωποι.
Διανομή: Odeon
Δείτε το trailer: http://bit.ly/2nLeGqt