4/5/17

Άγγελοι – Fallen

Βασισμένη στο ομώνυμο best- seller της Λόρεν Κέιτ (στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός), η ταινία ανήκει στην κατηγορία της εφηβικής, ονειρικής φαντασίας και ασχολείται με τη ζωή μιας κοπέλας, της Λου, μέσα σε ένα οικοτροφείο με το όνομα «Ξίφος και σταυρός», όπου γίνεται αντικείμενο ανταγωνισμού μεταξύ δύο νέων, οι οποίοι συμπτωματικά είναι και οι δύο έκπτωτοι άγγελοι.

Η ιστορία επικεντρώνεται στο παρελθόν της Λου, το οποίο τη βασανίζει και ο θεατής καλείται να αποκωδικοποιήσει σταδιακά τι ακριβώς έχει συμβεί. Τύψεις, μυστηριώδεις εμφανίσεις, ρομαντισμός και μια ιστορία αγάπης υπό την απειλή μιας κατάρας που κυνηγά τη Λου.
Η ταινία, όπως και το βιβλίο, απευθύνεται σε έφηβους (14+) και μεγαλύτερους που αρέσκονται στο είδος αυτό των ταινιών φαντασίας (Κριτική μου για το myfilm.gr) 
INFO
Προβάλλεται από 4/5/17
Είδος: Φαντασίας / Αισθηματική
Σκηνοθεσία: Σκοτ Χικς
Παίζουν: Άντισον Τίμλιν, Χάρισον Γκίλμπερτσον, Τζέρεμι Ίρβιν
Σύνοψη: Η ταινία αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Λουσίντα (ή «Λους» όπως τη φωνάζουν), από τη στιγμή που φτάνει στο αναμορφωτήριο Σουόρντ εντ Κρος. Εκεί, η Λους παλεύει να βρει τη θέση της και δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Βρίσκει τη φιλία στο πρόσωπο της Πεν, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του σχολείου. Σύντομα, την προσοχή της τραβούν δύο γοητευτικοί άντρες- ο Ντάνιελ και ο Καμ. Σε διαρκή αναζήτηση του παρελθόντος, η ντροπαλή Λους ανακαλύπτει ότι οι δύο άντρες είναι έκπτωτοι άγγελοι, που ανταγωνίζονται για τον έρωτα της επί αιώνες. Η Λους πρέπει να αποφασίσει που βρίσκεται η καρδιά της όσο ο παράδεισος αντιτάσσεται στην κόλαση σε μια επική μάχη για την αληθινή αγάπη.
Διανομή: Seven Films