8/3/18

Mom and dad

Θρίλερ νεανικού τρόμου και φρίκης, βασισμένο στην ιδέα ότι μια επιδημία έχει μετατρέψει τους γονείς μιας πόλης σε κτήνη, που έχουν μοναδικό σκοπό τους να εξοντώσουν τα παιδιά τους.
Στην αρχή της ταινίας υπάρχουν μια – δύο σκηνές που σε προδιαθέτουν για… μεγάλη φρίκη (ειδικά εκείνη με τους… τρελαμένους γονείς να περιμένουν έξω από τις θερμοκοιτίδες ενός μαιευτηρίου), αλλά δυστυχώς η σκηνοθεσία του Μπράιαν Τέιλορ, σκηνοθέτη των ταινιών «Εκτός ορίων» (Crank) και «Εκτός ορίων 2» (Crank: High Voltage) δεν καταφέρνει να διατηρήσει παρά μόνο την ένταση και το γρήγορο ρυθμό.
Από αυτή την ιδέα θα μπορούσε να προκύψει ένα καλό τρομακτικό, ίσως και ψυχολογικό θρίλερ, αλλά ο τρόπος που το αναπτύσσει ο Τέιλορ και ο τρόπος  που αναλίσκεται σε κραυγές και εκφράσεις μίσους το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Νίκολας Γκέιτζ και Σέλμα Μπλερ, φέρνει μάλλον γέλιο παρά τρόμο. (Κριτική μου για το myfilm.gr)
INFO
Προβάλλεται από 8/3/18
Είδος: Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Τέιλορ
Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Σέλμα Μπλέρ, Αν Γουίντερς
Σύνοψη: Ένα κορίτσι και ο μικρός της αδελφός πρέπει να επιβιώσουν σε ένα άγριο 24ωρο κατά το οποία μια μαζική υστερία άγνωστης προέλευσης αναγκάζει τους γονείς να συμπεριφέρονται βίαια στα δικά τους παιδιά.
Διανομή: Neo Films